Η αιμοδοσία των Team Changers και της Blood.e (Ιούνιος 2024)

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την Blood.e και προσφέραμε αίμα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την κοινωνική μας ευαισθησία και το πνεύμα συνεργασίας που μας διακατέχει. Η πρωτοβουλία αυτή μας έδωσε την ευκαιρία να δείξουμε την αλληλεγγύη μας και να συμβάλουμε ενεργά στη στήριξη της τράπεζας αίματος της CQS, που είναι σημαντική για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.

Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια, είδαμε τους Team Changers να ανταποκρίνονται θετικά. Η μαζική συμμετοχή των μελών μας δεν ήταν μόνο συγκινητική αλλά και καθοριστική για την επιτυχία της δράσης. Καταφέραμε να συλλέξουμε 49 φιάλες αίματος, μια ποσότητα που μπορεί να σώσει πολλές ζωές και να προσφέρει ανακούφιση σε ασθενείς που το έχουν ανάγκη.

Κάθε φιάλη αίματος είναι μια έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής μας να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο. Η ανάγκη για αίμα είναι συνεχής και επιτακτική, και η επιτυχία της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας επισημαίνει την αναγκαιότητα για την ανάληψη περισσότερων παρόμοιων δράσεων.

Η αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης και ανιδιοτελούς προσφοράς, και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να προωθούμε τέτοιες προσπάθειες στο μέλλον.

Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για την ομάδα μας, για την αφοσίωση και το πάθος που δείχνουν σε κάθε ευκαιρία να προσφέρουν. Η συλλογική μας δράση και η επιτυχία της είναι απόδειξη ότι όταν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και έκαναν τη διαφορά με την προσφορά τους. Μαζί, συνεχίζουμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο!