Η CQS συμμετείχε δυναμικά στον καθαρισμό του Υμηττού (Ιούνιος 2024)

Με στόχο την ενίσχυση του εθελοντισμού και τη συνεισφορά στην κοινωνία, η CQS, μέσα από την εθελοντική ομάδα των Team Changers, συμμετείχε στον καθαρισμό περιοχών του Υμηττού, συμβάλλοντας σημαντικά στην αποκατάσταση του φυσικού κάλλους του βουνού.

Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.), η CQS υποστήριξε ενεργά τις προσπάθειες για την προστασία και ανάπτυξη του οικοσυστήματος του Υμηττού, μετατρέποντάς τον σε πνεύμονα πράσινου και το πρώτο zero plastic βουνό της χώρας. Οι Team Changers, εκτός από την προστασία και διατήρηση του περιβάλλοντος, προώθησαν το μήνυμα της κοινωνικής ευθύνης και του εθελοντισμού, αποδεικνύοντας πως η συλλογική προσπάθεια μπορεί να φέρει θετικές αλλαγές.

Η δράση αυτή αποτελεί μέρος της διαρκούς προσήλωσης της CQS σε περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες, αναδεικνύοντας τη σταθερή της αφοσίωση στην προστασία του περιβάλλοντος και την ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης. Η δέσμευση της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της για την εταιρική κοινωνική ευθύνη, προωθώντας τη βιώσιμη ανάπτυξη και δημιουργώντας ταυτόχρονα αξία για την κοινωνία και το περιβάλλον.