Βράβευση CQS ως κορυφαίος B2B Συνεργάτης της Kaspersky (Οκτώβριος 2023)

Η CQS, απέσπασε την τιμητική διάκριση, Best B2B Partner 2023, από την Kaspersky, έναν από τους κορυφαίους παγκόσμιους παρόχους λύσεων κυβερνοασφάλειας.

Στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου της στην Αθήνα, στο οποίο παρευρέθηκαν περισσότεροι από 100 κορυφαίοι συνεργάτες, η Kaspersky τίμησε το δίκτυο των συνεργατών και εμπορικών αντιπροσώπων της για την ελληνική και την κυπριακή αγορά.

Το βραβείο ‘Best B2B Partner’ αναγνωρίζει την εξαιρετική απόδοση και αφοσίωση της CQS στην προώθηση και διάδοση των προϊόντων και των λύσεων κυβερνοασφάλειας της Kaspersky στην επιχειρηματική αγορά, έχοντας επιτύχει υψηλές πωλήσεις και έχοντας συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της αγοράς της κυβερνοασφάλειας.

Ο Αρτέμης Ρέρρας, Commercial Director της CQS, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο, δήλωσε σχετικά «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ανάδειξή μας ως ο κορυφαίος B2B συνεργάτης για το 2023 από την Kaspersky, κάτι που αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της σκληρής δουλειάς που έχουμε επιδείξει για την προώθηση στην ελληνική αγορά των λύσεων της κορυφαίας εταιρείας στην κυβερνοασφάλεια. Εκ μέρους της CQS, ευχαριστούμε θερμά την Kaspersky για την εμπιστοσύνη της και τη στήριξη που μας παρέχει. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με το ίδιο πάθος για την ασφάλεια των επιχειρήσεων και την προστασία των δεδομένων τους».