Γίναμε Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών (Ιούνιος 2023)

Οι Team Changers της CQS, σε συνεργασία με το Choose Life, οργάνωσαν την καμπάνια «Γίνε το Ταίρι Τους!» για Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, ώστε να γίνει ο καθένας από την ομάδα μας, απλά, με μία μπατονέτα, η ηρωίδα ή ο ήρωας εκατοντάδων μικρών και μεγάλων που νοσούν από καρκίνο του αίματος.

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου, προστέθηκαν στην Παγκόσμια Τράπεζα Δοτών Μυελού των Οστών, πάνω από 50 νέοι εθελοντές από την ομάδα της CQS.

Οι εγκαταστάσεις της CQS στη Νέα Ιωνία γέμισαν μπαλόνια με τα χρώματα των Team Changers! Υπό τον ήχο μουσικής και με πολλά μεγάλα χαμόγελα από το αίσθημα της προσφοράς, η ομάδα μας πέρασε το δικό της μήνυμα αλληλεγγύης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να μάθουν  περισσότερα για τη σημασία  και την διαδικασία της δωρεάς μυελού των οστών, ενώ όσοι ήθελαν μπορούσαν να εγγραφούν στην Παγκόσμια Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών μέσω ελάχιστου δείγματος προσφοράς σιέλου που εθελοντές και στελέχη του Choose Life συνέλλεγαν, τηρώντας  το απαραίτητο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Πρόκειται για μια διαδικασία πολύ απλή για τον δότη, αλλά πολύτιμη για τον ασθενή λήπτη.

Αναλαμβάνουμε Δράση!