Leading Employers in Greece 2023 (Μάιος 2023)

Η CQS συμπεριλήφθηκε στη 13η επιχειρηματική έκδοση της ICAP CRIF «Leading Employers in Greece», που κυκλοφόρησε το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου».

Στην έκδοση για το 2023, η CQS αναδείχθηκε 5η σε αριθμό προσωπικού μεταξύ των 29 Εταιρειών του κλάδου «Υπηρεσίες προς επιχειρήσεις», ούσα η μόνη αμιγώς Ελληνική εταιρεία στην πρώτη πεντάδα, ενώ κατέλαβε την 24η θέση ανάμεσα στις 100 εταιρείες με τη μεγαλύτερη αύξηση προσωπικού για το 2022 και την 78η θέση ανάμεσα στις 500 εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού. 

“Η CQS, με περισσότερους από 1.150 εργαζομένους και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη κορυφαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, καταγράφει σημαντική διεύρυνση σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, με γνώμονα την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της.

Με την πυξίδα της εταιρείας στραμμένη προς τον Άνθρωπο, αναπτύσσεται βασισμένη σε ένα σύνολο αξιών, που διέπουν όλες τις λειτουργίες της, και αποτελούν εχέγγυο της αξιοπιστίας της απέναντι στους συναδέλφους και στους συνεργάτες της.”

Διαβάστε όλο το κείμενο εδώ