Οι Team Changers στήριξαν τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία (Μάρτιος 2023)

Η εθελοντική ομάδα, Team Changers, σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, ένωσαν τις δυνάμεις τους και στήριξαν τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Με αυξημένο το αίσθημα της αλληλεγγύης και με βασικές αξίες την προστασία και τη φροντίδα του ανθρώπου, οι Team Changers με τη σημαντική στήριξη των μελών της CQS, έδρασε συντεταγμένα για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας για την αρωγή στην τεράστια κρίση που προκάλεσαν οι καταστροφικοί σεισμοί στις γειτονικές χώρες.

Έτσι, σε διάρκεια μίας εβδομάδας όλοι μαζί, συγκεντρώσαμε σημαντικό ανθρωπιστικό υλικό, όπως τρόφιμα μακράς διάρκειας (όσπρια, κονσέρβες, μπισκότα, ξηροί καρποί), εμφιαλωμένα νερά, γάλατα και χυμούς, βρεφικές και παιδικές τροφές, παιδικά γάλατα, είδη βρεφικής φροντίδας (βρεφικές πάνες), κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, είδη ρουχισμού για παιδιά και ενήλικες, είδη ατομικής υγιεινής κ.α. .

Η πρωτοβουλία των Team Changers, είχε έντονα θετική ανταπόκριση, με αποτέλεσμα η δράση να παραταθεί!

Οι εκπρόσωποι της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ ολοκλήρωσαν τη συλλογή των αγαθών και από τα δύο κτήρια, και ο Οργανισμός ανέλαβε την ασφαλή αποστολή των αγαθών και την υπεύθυνη παραλαβή τους από τους αρμόδιους των γειτονικών χωρών.

Η ανθρωπιστική βοήθεια θα συμβάλει στην ανακούφιση των χιλιάδων σεισμοπαθών σε Τουρκία και Συρία που έχουν μείνει χωρίς στέγη και στερούνται ακόμα και των ειδών πρώτης ανάγκης.

Μέσα από εσάς, στείλαμε το δικό μας, ηχηρό μήνυμα στήριξης και ενσυναίσθησης.

Σας ευχαριστούμε!