H CQS υποστήριξε το έργο αγάπης του Make-A-Wish (Μάρτιος 2023)

H CQS-Paladino υποστήριξε το έργο αγάπης του Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος), με την τοποθέτηση collection box στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού, για την εκπλήρωση ευχών που εξέφρασαν παιδιά που ζουν με σοβαρές ασθένειες.

Εκ μέρους του Make-Α-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος), των παιδιών και των οικογενειών τους, ο Κυριάκος Μιχαλόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του:

«Εκ μέρους όλων των παιδιών του Make–A–Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και των οικογενειών τους, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη σημαντική βοήθεια που μας προσφέρατε μέσα από το collection box που είχατε τοποθετήσει στο χώρο σας. Με το ποσό που συγκεντρώθηκε θα καταφέρουμε να βοηθήσουμε στη πραγματοποίηση μιας παιδικής ευχής και να φέρουμε ένα παιδί πιο κοντά στην ελπίδα πως μπορεί να παλέψει και να γίνει καλά. Γιατί δεν είναι απλά μια ευχή, είναι πολλά παραπάνω. Είναι το φως στο σκοτάδι. Είναι ο τρόπος να ξαναγίνει ένα παιδί, παιδί. Ξαναβρίσκοντας την παιδικότητα και την αθωότητα που χάθηκαν βίαια λόγω της ασθένειας. Σήμερα, λοιπόν, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας διότι με κάθε δική σας δωρεά δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερα παιδιά να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να πιστέψουν πως όλα είναι πιθανά… Ακόμη και να γίνουν καλά.»

Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα στα παιδιά.