Νέες συνεργασίες – CQS SA (18/01/2017)

Η CQS επεκτείνεται σε έργα για την υποστήριξη Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Η CQS αναλαμβάνει την υποστήριξη των Δήμων Ηλιούπολης και Αγίων Αναργύρων – Καματερού, στο πλαίσιο της επέκτασης της δραστηριότητάς της στην ανάληψη έργων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Με την ανακήρυξή της ως ανάδοχο των έργων, μετά από σχετική διαγωνιστική διαδικασία, η CQS αναλαμβάνει:
- Για το Δήμο Ηλιούπολης: την προμήθεια αδειών λειτουργίας Windows Server 2016, λειτουργικών συστημάτων Windows 2016, αδειών Office 2016 και αδειών για χρήση πλατφόρμας εικονικής απεικόνισης Η/Υ.
- Για το Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού: την εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου Panasonic NS500, καλύπτοντας το σύμπλεγμα κτιρίων του δήμου επί της οδού Δημοκρατίας χωρητικότητας 120 αναλογικών εσωτερικών, 25 IP εσωτερικών και 2 PRI γραμμών καθώς και την εγκατάσταση ενός ακόμα εφάμιλλου τηλεφωνικού κέντρου το οποίο θα καλύψει το κτίριο στην οδό Μέρλα αλλά και άλλα έξι μικρότερα απομακρυσμένα κτίρια του δήμου (ΚΕΠ, κοιμητήριο κτλ.). Η CQS επιπλέον, θα παρέχει την υποστήριξη του Δήμου, για πέντε χρόνια.
Η ανάληψη έργων για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πιστοποιεί τη συνεχή αύξηση της δυναμικής της CQS και αποδεικνύει τη σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει ο Οργανισμός.